Nieuwe bierkaart en gedistilleerd kaart

De nieuwe bierkaart en gedistilleerd kaart. Op de laatste staan maar liefst 10 nieuwe whiskey's! 

 

Jubileumbier

Omdat wij 5 jaar open zijn vonden wij het tijd voor iets moois. Een bijzondere samenwerking tussen De Herten, Kasparus, Bierbrouwerij te Nagele en De Zes Vaatjes, lokaal met rijke Utrechtse geschiedenis en producent van Kruidenbitter, Likeuren, Likorettes en Jenevers. Een bier bedacht aan onze keukentafel met 7 soorten fruit gebrouwen door Kasper Katuin en een likorette in de hoofdvergisting geselecteerd door Bert de Rijk uit zijn Zes Vaatjes assortiment. Na maanden wachten is het bier nu op dronk en het is helemaal geworden zoals wij het bedoeld hadden. Groot compliment aan Kasper!
Een complex fruitbier met diep wijnrode kleur en barnsteen gloed, hoge fruitzuren, tannines, ronde afdronk met een subtiele kruidigheid van de likorette aan het eind. Volgens Kasper loop je een fruithal binnen vol met de geur van vers geplukt rood fruit en groene appelen. Albert beschrijft goedkeurend een fris-fruitige rinzige geur en zachte smaak. 
Bedankt Heren voor jullie bijdrage. Wij hebben ons bier POPTART gedoopt, een verwijzing naar de "Tartness" van het bier. "Nog nooit meegemaakt dit" 

Alleen op fles 0.375 Ltr verkrijgbaar.

    

 

We hebben twee nieuwe wijnen op de Wijnkaart Nederlandse wijnen.

Aan de oevers van rivier De Linge in de prachtige Betuwe bezochten wij "Wijnmaker van het jaar 2017".
Diederik Beker en Arina van Leenen vielen dit jaar flink in de prijzen bij de wijnkeuring van De Lage Landen in Freiburg met maar liefst 5 Gouden medailles, onder andere voor de Cuvee 15 Linge Rood in de klasse Rode Cuvee wijnen. Wat een beleving op deze wijngaard van 6 hectare groot, 16500 stokken van maar liefst 11 verschillende druivenrassen. De Passie en Liefde voor wijnmaken spat er hier vanaf. U kunt deze wijnen nu ook bij ons komen proeven.

 
 

NEDERLANDSE WIJNKAART